torsdag 1 november 2012

1 november 2012

Idag var en bra dag. Det har inte regnat så mycket. I tisdags vräkte regnet ner så att vi fick gå ut med spadar och gräva diken i trädgården för att inte få in allt för mycket vatten i källaren.
I går var det Halloween så vi målade oss i ansiktena innan vi for till fritids. Sedan fick de barn som ville bli målade. Det var uppskattat. Vi var ca 35 personer i ett litet rum på 6 kvadratmeter och då skulle barnen också äta där. Lite rörigt var det. Här är grupperna stora. På daghemmen är det ca 40 barn i ett litet hus och då ska de ocså ha lektioner i alfabetet och siffrorna. Hej och hå. Ibland går det riktigt bra!!


2 kommentarer:

  1. Ja, nog är det skillnad mot här. I dagens Kuriren klagas det på för stora grupper och personal på förskola och fritids som går på knäna. De har säkert mer utrymme än de barn som du beskriver.Barnen ser i alla fall inte ledsna ut och ser ut att må bra.Hur är disciplinen?
    undrar Anna.

    SvaraRadera
  2. Det du beskriver för tankarna till "finns det hjärterum så finns det stjärterum". Ni ser i alla fall ut att ha det roligt.
    Allt gott//Eva-Lotta

    SvaraRadera