onsdag 26 december 2012

26 december 2012


 

Annandag Jul!
Så fin denna jul har varit! Snön har lyst vit på taken och alla människor jag har träffat har varit goda och glada. Jag har lyssnat på radion om hur många som har besvärliga jular med paket som ingen vill ha och otrevliga släktingar, det låter inte så kul. Så jag är glad över och tacksam för mina nära och kära som är rara och omtänksamma. Vi har varit hos en systerdotter som ordnat det så fint, med stor hjälp av sina systrar. En utmärkt inslag är det att vi får ett sms innan jul där vi får en person att köpa julklapp till. Då kan vi lägga ner en tanke på denna person så vi kan hitta på något fiffigt. Barnen kan vi alla hitta något litet till. Än så länge är de så små att pappret och snören är bäst.


 En glad unge på julaftonen.


 Pepparkakshuset var elegant och hade allt som hör till. Traktor och djur!

Efter 8 veckor i Sydafrika så är jag tacksam för en massa saker. Det har varit ett stort äventyr som skapat en massa funderingar om hur jag lever mitt liv. Vi tar så mycket för givet och det kan inte alla människor på vårt klot göra. Vi är också mindre tacksamma för det vi har, än människor som inte har något. Det är något att tänka på nästa gång jag tänker klaga.Jag har också mött en massa trevliga människor från andra länder som var volontärer samtidigt med mig. Tack till er som berikat mitt liv.

Så nu återstår inte så många dagar av 2012 och det har varit ett bra år. De senaste dagarna har vi kunat glädja oss åt besök av sonens barndomsvänner som kommit hit, Stefan och Stina var här före jul och igår kom Sam. Idag får vi roligt besök av Jenny och på fredag ska jag träffa min kära  Jennifer.
Dessutom är mitt lilla barnbarn här i sta´n och det är den stora glädjen.


Så ett Gott Nytt år och beundra vår gran som i år är väldigt snygg.1 kommentar:

  1. Välkommen hem till ett vintrigt landskap, stor skillad mot där du varit. Ha en fortsatt trevlig jul och ett gott nytt år. Kram Ulrika

    SvaraRadera